Vil du have dit barns bopæl hos dig? Så står vi klar til at hjælpe!

Hos Advocare har vi mange års erfaring med sager om barnets bopæl og kan både fortælle dig, hvordan du står i sagen – og kæmpe din sag, hvis det er nødvendigt.

Vi arbejder tæt sammen med dig for at forberede dig bedst muligt – og vi ved, at som mor eller far er dine børn det vigtigste for dig – og nok den vigtigste sag, du nogensinde kommer til at føre.

Selvom du ved, I ikke kan blive enige om, hvor jeres barn skal bo, kan du ikke ”bare” sende sagen i retten. I skal først i Statsforvaltningen, inden I kan få en dommer til at bestemme, hvem der skal have barnets bopæl.

Hvis du har brug for at få en advokat med i Statsforvaltningen, så kan vi også hjælpe dig med det.

Vi er ofte med vores klienter til møde I Statsforvaltningen, hvor vi støtter med rådgivning både før og under mødet og vi hjælper med, at alt hvad der er vigtigt kommer frem, inden der træffes en afgørelse eller indgås en bindende aftale. Ring og lad os få en snak, om det giver mening at have os med allerede i Statsforvaltningen – eller om det bedre kan betale sig at tage os med, når sagen er kommet i retten.

Det er ikke muligt at få retshjælpsdækning eller fri proces til advokatbistand, mens sagen verserer ved Statsforvaltningen. Vi aftaler altid en fast pris for deltagelse i Statsforvaltningen, så du på forhånd ved, hvad det koster.

Først når sagen bliver sendt fra Statsforvaltningen til retten, er det muligt at opnå fri proces eller retshjælpsdækning.

Hvis du ønsker vores hjælp og rådgivning eller vurdering af din sag vedrørende forældremyndighed, børnenes bopæl og samvær, er du velkommen til at kontakte os. Det er helt uforpligtende og den første samtale er altid gratis.

Besøg også www.forældremyndighed.nu for mere information.

Følg os

Bankoplysninger

Klientkonto i Mid­del­fart Spa­re­kas­se:
Reg: 1687 Konto: 3230 5020 63
CVR num­mer: 30527496

Åbningstider

Mandag – Torsdag 9-16
Fredag 9-15

Kontakt

Kystvejen 17, 4.
8000 Aarhus C
Få rutevejledning

+45 88 20 27 27
(Fax) +45 86 12 85 77
info@​advocare.​dk

Copyright © 2017 Advocare Advokater - Web