Har du brug for hjælp til at få fuld forældremyndighed over dit barn – eller står du i en situation, hvor barnets anden forælder vil have fuld forældremyndighed, så ring til os.

Vi har mange års erfaring med sager om forældremyndighed og kan både fortælle dig, hvordan du står i sagen – og kæmpe din sag, hvis en retssag er nødvendig.

Vi forstår vigtigheden af afgørelsen

Vi arbejder tæt sammen med dig for at forberede dig bedst muligt – og vi ved, at som mor eller far er dine børn det vigtigste for dig – og formentlig den vigtigste sag, du nogensinde kommer til at føre. Derfor garanterer vi, at vi vil lægge alle vores kræfter i, at afgørelsen falder til din fordel. Vi har med vores mange års erfaringer rigtig gode forudsætninger for at føre din sag.

Er I uenige om forældremyndigheden, skal sagen først i Statsforvaltningen, inden I kan få en dommer til at bestemme, om der skal være fælles forældremyndighed, eller om den ene af jer skal have forældremyndigheden alene.

Hvis du har brug for at få en advokat med i Statsforvaltningen, så kan vi også hjælpe dig med det.

Vi er ofte med vores klienter til møder i Statsforvaltningen, hvor vi støtter med rådgivning både før og under mødet, og vi hjælper med, at alt hvad der er vigtigt kommer frem, inden der træffes en afgørelse eller indgås en bindende aftale.

Dækning af retshjælp

Det er ikke muligt at få retshjælpsdækning eller fri proces til advokatbistand, mens sagen kører i Statsforvaltningen. Vi aftaler altid en fast pris for deltagelse i Statsforvaltningen, så du på forhånd ved, hvad det koster.

Først når sagen bliver sendt fra Statsforvaltningen til retten, er det muligt at opnå fri proces eller retshjælpsdækning.

Kontakt os til en uforpligtende samtale

Hvis du ønsker vores hjælp og rådgivning eller vurdering af din sag vedrørende forældremyndighed, børnenes bopæl og samvær, så tøv ikke med at kontakte os. Det er helt uforpligtende og den første samtale er altid gratis.

Besøg også www.forældremyndighed.nu for mere information eller kontakt os, hvis du har yderligere spørgsmål.

Følg os

Bankoplysninger

Klientkonto i Mid­del­fart Spa­re­kas­se:
Reg: 1687 Konto: 3230 5020 63
CVR num­mer: 30527496

Åbningstider

Mandag – Torsdag 9-16
Fredag 9-15

Kontakt

Kystvejen 17, 4.
8000 Aarhus C
Få rutevejledning

+45 88 20 27 27
(Fax) +45 86 12 85 77
info@​advocare.​dk

Copyright © 2017 Advocare Advokater - Web