Har du svært ved at få samvær med dine børn? Bliver du modarbejdet af barnets mor eller far? Eller mener du ikke, at barnets far eller mor skal have (så meget) samvær med det barn, der bor hos dig?

Så ring til os for at høre, hvordan vi kan hjælpe.  Det er naturligvis helt uforpligtende og første samtale er altid gratis.

Over 10 års erfaring med samværsager

Vi har mange års erfaring med sager om samvær og kan rådgive dig om processen og fortælle dig, hvordan du står. Vi ved, at det er hårdt at være uenige om samvær og at det ofte er svært at vide, hvad man skal gøre. Vi arbejder derfor tæt sammen med dig for at forberede dig bedst muligt

Det er Statsforvaltningen, der afgør, hvordan samværet skal være, hvis I ikke kan blive enige. I samværssager, er det meget vigtigt, at du får forklaret din sag rigtigt fra starten. Sager om samvær kan ikke føres i retten. Er du utilfreds med Statsforvaltningens afgørelse, kan du i stedet klage til Ankestyrelsen.

Hvis du har brug for at få en advokat med i Statsforvaltningen, så kan vi tage med dig.

Vi er ofte med vores klienter til møder på Statsforvaltningen, hvor vi støtter med rådgivning både før og under mødet og hjælper med, at alt hvad der er vigtigt kommer frem, inden der træffes en afgørelse eller indgås en bindende aftale. Ring og lad os få en snak, om hvordan vi kan hjælpe i forhold til Statsforvaltningen.

Det er ikke muligt at få retshjælpsdækning eller fri proces til advokatbistand, til sagens behandling i Statsforvaltningen.

Vi aftaler altid en fast pris for deltagelse i Statsforvaltningen, så du på forhånd ved, hvad det koster.

Hvis du ønsker vores hjælp og rådgivning eller vurdering af din sag vedrørende forældremyndighed, børnenes bopæl og samvær, er du velkommen til at kontakte os.

Besøg også www.forældremyndighed.nu for mere information.

Vil du vide mere?

Statsforvaltningerne træffer afgørelser om samvær med udgangspunkt i ”Vejledning om samvær”, VEJ nr. 11362 af 30/12/2015.

Vejledningen kan findes på Retsinformations hjemmeside.

Følg os

Bankoplysninger

Klientkonto i Mid­del­fart Spa­re­kas­se:
Reg: 1687 Konto: 3230 5020 63
CVR num­mer: 30527496

Åbningstider

Mandag – Torsdag 9-16
Fredag 9-15

Kontakt

Kystvejen 17, 4.
8000 Aarhus C
Få rutevejledning

+45 88 20 27 27
(Fax) +45 86 12 85 77
info@​advocare.​dk

Copyright © 2017 Advocare Advokater - Web