Har du brug for hjælp, fordi du skal skilles – eller overvejer du separation/skilsmisse og vil vide, hvordan du er stillet, så ring til os i dag for at få at vide, hvordan vi kan hjælpe dig med din sag.

Vi ved godt, at det kan virke uoverskueligt og du står sikkert med mange bekymringer. Vi kan besvare dine mange spørgsmål og måske mindske dine bekymringer.

Vi har mange års erfaring med rådgivning omkring skilsmisse og hvad deraf følger. Ud over spørgsmålet omkring eventuelle børn (se forældremyndighed, bopæl eller samvær) – er der i særdeleshed også spørgsmål om økonomi:

  • Deling af jeres hidtidige fælles ting – hvad skal deles og hvad skal ikke?
  • Skal der betales hustrubidrag eller andre bidrag?
  • Hvad med pensioner?
  • Skat?
  • Hvorfor vælge separation i stedet for skilsmisse – og risici forbundet med dette?

Her er det en god idé, at få rådgivning fra en advokat.

Vi kan hjælpe dig med bodelingen. Der er flere måder, det kan gøres på, hvad enten jeres formue skal deles strengt efter reglerne eller I er enige om at vælge en anden måde. Dog vil I normalt være bundet af den deling, I vælger, så det kan være svært at komme senere, hvis du mener, du er blevet snydt. Har I allerede aftalt en deling og er du i tvivl om den er rimelig, kan vi kan hjælpe med at vurdere dette.

Det er vores anbefaling, at delingen skrives ind i et dokument, så I ikke senere kan blive uenige om, hvad der egentlig er aftalt.

Det er desværre ikke muligt hverken at få fri proces eller retshjælpsdækning til advokatomkostninger i bodelingssager, så du skal selv betale advokatomkostninger. Vi har dog fokus på sagens omkostninger sammen med dig og vil selvfølgelig fra starten vejlede dig om, hvordan sagen vil blive afregnet, så omkostningerne ikke ”løber løbsk”.

Hvis du og din ægtefælle ikke kan blive enige om bodelingen, kan skifteretten hjælpe, men dette koster en retsafgift og eventuelt et salær til en advokat, der arbejder som bobehandler for skifteretten.

Hvis du ønsker vores hjælp til f.eks.:

  • udfyldelse af separations- eller skilsmisseansøgning
  • rådgivning om vilkår for separation og skilsmisse
  • rådgivning om forældremyndighed, børnenes bopæl og samvær
  • rådgivning og hjælp til din bodeling

så tøv ikke med at kontakte os.

Følg os

Bankoplysninger

Klientkonto i Mid­del­fart Spa­re­kas­se:
Reg: 1687 Konto: 3230 5020 63
CVR num­mer: 30527496

Åbningstider

Mandag – Torsdag 9-16
Fredag 9-15

Kontakt

Kystvejen 17, 4.
8000 Aarhus C
Få rutevejledning

+45 88 20 27 27
(Fax) +45 86 12 85 77
info@​advocare.​dk

Copyright © 2017 Advocare Advokater - Web