Står du i den forfærdelige situation, at kommunen har valgt at dit barn skal anbringes udenfor hjemme, så står vi klar til at hjælpe dig – og dit barn.

Vi ved, at det kan være enormt frustrerende, at stå i denne situation og du har sikkert en masse spørgsmål til hvad der skal ske. Det kan være svært selv at skulle være neutral og skulle tale sin sag og huske at få alt det vigtige frem på det møde, hvor sagen skal behandles endeligt. Du har ret til at få en advokat med til mødet i Børn- og Ungeudvalget og kommunen betaler for advokatens arbejde i forbindelse med mødet.

Vi kan hjælpe dig med at gennemgå kommunens akter og holde øje med, om kommunen har gennemført de nødvendige undersøgelser og taget hensyn til alle forhold i sagen inden en anbringelse. Reglerne siger, at kommunen skal forsøge at hjælpe familien i hjemmet inden en anbringelse kan komme på tale, og hvis der burde være mulighed for at hjælpe jer i hjemmet, må kommunen ikke i stedet fjerne dit barn.

Vi ved godt, at du vil dit barn det bedste – og den bedste løsning er, at barnet bliver hjemme, hvis det overhovedet er muligt og forsvarligt.

Hvis dit barn er fyldt 12 år, har barnet ret til sin egen advokat. Vi bistår også børn i sager om tvangsfjernelse. Hvis dit barn har brug for en advokat står vi klar til at hjælpe.

Hvis du vælger at lade os bistå dig i sagen, vil du få en kompetent advokat, som er specialiseret indenfor familiejura. Vi arbejder dedikeret, ihærdigt og målrettet for at opnå det bedste resultat for dig og din familie.

Tøv ikke med at kontakte os for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig og dit barn.

Følg os

Bankoplysninger

Klientkonto i Mid­del­fart Spa­re­kas­se:
Reg: 1687 Konto: 3230 5020 63
CVR num­mer: 30527496

Åbningstider

Mandag – Torsdag 9-16
Fredag 9-15

Kontakt

Kystvejen 17, 4.
8000 Aarhus C
Få rutevejledning

+45 88 20 27 27
(Fax) +45 86 12 85 77
info@​advocare.​dk

Copyright © 2017 Advocare Advokater - Web