Advocare Advokater er et ungt advokatfirma med speciale i erstatningssager og familie- og arveret. Vi er 12 medarbejdere fordelt på advokater, sagsbehandlere og administrativt personale. Firmaet er etableret 1. maj 1998 og hed oprindeligt Helsinghoff & Partnere. Idégrundlaget har fra begyndelsen været at udvikle et specialfirma med hovedvirke inden for erstatningssager, hvor vi alene repræsenterer de skadelidte og ikke forsikrings- eller pensionsselskaber. Pr. 1. december 2007 har vi oprettet en afdeling med familieret, så vi nu kan tilbyde helhedsorienteret rådgivning til den enkelte.

Hos Advocare Advokater har vi fuldt fokus på den enkelte, når vi varetager en sag. Vi lægger vægt på en uformel, humoristisk og ærlig omgangstone både over for hinanden og vores kunder. Gennemsnitsalderen i firmaet er under 40 år, hvilket gør os til et ungt advokatfirma sammenlignet med mange andre i branchen. Vi prioriterer faglighed, sparring og videreuddannelse højt og får derved stort udbytte af vores fælles erfaring.

Svend Aage Helsinghoff

Advokat & Partner

Annette Bendixen

Advokat

Vibeke Haahr Antonsen

Advokat

Ann-Mari Meincke

Advokatsekretær & sagsbehandler

Sv. Aa. Helsinghoff er uddannet jurist fra Aarhus Universitet og partner i AdvoCare Advokater. Sv. Aa. Helsinghoff er medstifter af foreningen for erstatningsretsadvokater og har i ca. 20 år beskæftiget sig med personskadesager/trafikskader. Sv. Aa. Helsinghoff er medlem af FEF og PEOPIL (foreningen for personskadeadvokaterne i Europa).  Sv. Aa. Helsinghoff samarbejder med familieretsafdelingen  i sager om forældremyndighed og bopæl, der skal behandles i Landsretten. Sv. Aa. Helsinghoff er endvidere medlem af Højesteretskranken. Han har i en årrække fungeret som rådgiver for Patientforeningen Danmark og har derfor en særlig ekspertise indenfor patientskadesager. Sv. Aa. Helsinghoff samarbejder med sagsbehandlerne Ann-Mari Meincke og Christina Larsen.

Mail: sah@advocare.dk

Advokat Annette Bendixen er udddannet fra Aarhus Universitet og er specialist i erstatningsret. Annette Bendixen rådgiver i særdeleshed whiplashramte og andre trafikskadede. Annette Bendixen samarbejder med sagsbehandler Malene Giessing Vedel.

Mail: ab@advocare.dk

Advokat Vibeke Haahr Antonsen er uddannet fra Aarhus Universitet og er specialist i familieret. Vibeke Haahr Antonsen har i ca. 11 år arbejdet med emner som forældremyndighed, separation og skilsmisse, bodeling, ægtepagter, arv og testamenter, dødsbobehandling m.v. samt udlændingeret. Vibeke Haahr Antonsen er tillige, siden 2010, dommer i Flygtningenævnet. Vibeke Haahr Antonsen samarbejder med sagsbehandler Hanne Tønner Hansen.

Mail: vha@advocare.dk

Ann-Mari Meincke har arbejdet med personskaderet siden 1998 og samarbejder med Sv. Aa. Helsinghoff.

Telefon: 88 32 72 23

Mail: am@advocare.dk

Hanne Tønner Hansen

Advokatsekretær & sagsbehandler

Malene Giessing Vedel

Advokatsekretær & sagsbehandler

Christina Larsen

Advokatsekretær & sagsbehandler

Lotte Bak

Bogholder

Hanne Tønner Hansen har arbejdet med familieret siden 1992 og samarbejder med advokat Vibeke Haahr Antonsen.

Telefon: 88 32 72 24

Mail: hth@advocare.dk

Malene Giessing Vedel har arbejdet med personskaderet siden 2003 og samarbejder med advokat Annette Bendixen.

Telefon: 88 32 72 35

Mail: mgv@advocare.dk

Christina Larsen har arbejdet med personskaderet siden 2003 og samarbejder med advokat Sv. Aa. Helsinghoff

Telefon: 88 32 72 29

Mail: cl@advocare.dk

Følg os

Bankoplysninger

Klientkonto i Mid­del­fart Spa­re­kas­se:
Reg: 1687 Konto: 3230 5020 63
CVR num­mer: 30527496

Åbningstider

Mandag – Torsdag 9-16
Fredag 9-15

Kontakt

Kystvejen 17, 4.
8000 Aarhus C
Få rutevejledning

+45 88 20 27 27
(Fax) +45 86 12 85 77
info@​advocare.​dk

Copyright © 2017 Advocare Advokater - Web