Vores klient kom til skade i en trafikulykke i 2005, da han gled på et isgalt fortov og slog sin ryg. Ejendomsselskabet anerkendte erstatningspligten i forbindelse med ulykken, og de begyndte også at udbetale erstatning. Efter nogle måneder fik selskabet dog den opfattelse, at vores klient forsøgte at snyde sig til erstatning, og de stoppede derfor med at udbetale og meldte ham til politiet.

I den efterfølgende straffesag blev vores klient pure frifundet, men forsikringsselskabet holdt fast i, at de ikke ville betale erstatning. Dels udtalte selskabet, at ”bare fordi man er frifundet, betyder det ikke, at man er uskyldig” og dels mente selskabet nu, at der ikke var sammenhæng mellem ulykken og vores klients rygproblemer where to buy cialis online.

Efter ulykken fik vores klient en blodprop i hjernen, som ikke havde noget med ulykken at gøre. Samlet set blev han derfor tilkendt førtidspension, og kommunen henviste i den forbindelse til, at rygsmerterne også var en del af begrundelsen for, at han havde fået pension. Vi fastholdt derfor, at han skulle have erstatning for selve rygskaden. Selskabet afviste stadig.

Sagen blev forelagt for både Arbejdsskadestyrelsen og Retslægerådet, der begge påpegede, at selv om han fejlede ting, der ikke havde noget med ulykken at gøre, så var der stadig en rygskade efter ulykken. I retten fik vi herefter medhold i, at vores klient skulle have erstatning for rygskaden.

Sagen er anket til landsretten af forsikringsselskabet.

Sagen er ført af Advokat Martin Laursen.

Følg os

Bankoplysninger

Klientkonto i Mid­del­fart Spa­re­kas­se:
Reg: 1687 Konto: 3230 5020 63
CVR num­mer: 30527496

Åbningstider

Mandag – Torsdag 9-16
Fredag 9-15

Kontakt

Silkeborgvej 41
8000 Aarhus C
Få rutevejledning

+45 88 20 27 27
(Fax) +45 86 12 85 77
info@​advocare.​dk

Copyright © 2018 Advocare Advokater - Web