Hos Advocare Advocater har vi specialiseret os i at føre erstatningssager for personer, der ønsker at søge erstatning hos enten deres forsikringsselskab, pensionsselskab eller de offentlige myndigheder. Uanset om du har været ude for en fritidsskade, arbejdsskade, patientskade eller andet, kan vi hjælpe dig med at gøre dit krav om erstatning gældende. Vi har også stor erfaring med sociale sager, der kan handle om tilkendelse af pension, fleksjob eller sygedagpenge.

Måske har du allerede selv søgt erstatning på egen hånd, eller måske ved du ikke rigtig, hvordan du griber sagen an. I alle tilfælde kan vi rådgive dig og føre sagen for dig, hvis du ønsker det.

Loyal og kompetent totalrådgivning

Vi har fuldt fokus på den enkelte, og vi fører kun sager for dig, der er kommet til skade. Vi er aldrig på forsikringsselskabet eller andre instansers side. Det betyder, at vi er 100 % loyale og udelukkende har interesse i, at du får mest muligt udbetalt i erstatning. Samtidig kan vi frit rådgive dig i forhold til alle involverede parter, som f.eks. offentlige myndigheder, arbejdsgiver og forsikringsselskab. Vores brede ekspertise og erfaring med alle typer erstatningssager er din garanti for, at vi er en kompetent samarbejdspartner.

Vi tager hensyn til din situation

Vi fører ofte sager for personer, der på grund af en skade eller varig lidelse ikke har mulighed for selv at komme rundt. I de tilfælde kan vi komme til dig. Vores erfaring er også, at størstedelen af kommunikationen kan foregå via mail og telefon. Samtidig har vi forståelse for den evt. vanskelige og smertefulde situation, du står i, når du har behov for at søge erstatning.

Følg os

Bankoplysninger

Klientkonto i Sparekassen Kronjylland
Reg: 6193 kontonr. 0013946434
CVR num­mer: 25493656

Åbningstider

Mandag – Torsdag 9-16
Fredag 9-14

Kontakt

Løvenørnsgade 17
8700 Horsens
Få rutevejledning

+45 79253000

 

mail@lrp.dk

Copyright © 2021 Advocare Advokater - Web