Er du blevet ramt af en ulykke på arbejde eller har du mistanke om, at du har fået en sygdom på grund af dit arbejde, kan vi hjælpe dig med alt det praktiske i forhold til at søge arbejdsskadeerstatning. Med over 20 års erfaring er AdvoCare specialister i arbejdsskadeerstatning og kan derfor hurtigt hjælpe ding til at gøre krav på din retsmæssige erstatning.

Du er altid velkommen til at ringe til os, for en gratis uforpligtende drøftelse på tlf.nr 88 20 27 27 eller skrive til os ved at udfylde formularen under kontakt.

Konsekvenser ved en arbejdsskade

For at sige det på godt jysk, er det rigtig træls at blive ramt af en arbejdsskade. Mange af os arbejder for at tjene penge til os selv og familien. Men arbejde er også en stor del af vores identitet. Hvis vi investerer i arbejdet, bliver vi ofte en del af et sammenhold – og endda med mennesker med fælles interesser.

Det er derfor forhåbentlig et sted vi godt kan lide at opholde os, og hvor vi har lyst til at præstere på et højt plan. Vi har som medarbejdere både et økonomisk såvel som et socialt incitament til at gøre det godt. Derfor kan det være ekstra frustrerende at blive ramt af sygdom eller af en arbejdsskade.

Er du uheldet ude, skal du – udover at have ondt – forholde dig til, at det ikke er sikkert, at du kan fortsætte med at arbejde som hidtil. Derved mister du en stor del af din identitet og dit sociale netværk. For at det mindst muligt skal påvirke din økonomiske situation, vil vi hos AdvoCare, råde dig til ikke begrænse dine muligheder for at få arbejdsskadeerstatning senere i forløbet.

Såfremt du er blevet ramt af en arbejdsskade eller af arbejdsrelateret sygdom, bør du for at have størst chance for at få erstatning:

  • Kontakte egen læge eller skadestue inden for 72 timer efter du er kommet til skade eller først har opdaget skaden.
  • Holde journal med dine symptomer
  • Oplyse læge eller skadestue om alle gener.
  • Holde løbende kontakt med egen læge.
  • Sikre dig at skaden er anmeldt til Arbejdsmarkedets Erhvervssikring inden for 1 år efter skaden.
  • Tage stilling til, hvorvidt din arbejdsgiver eller en anden person var skyld i arbejdsskaden.
  • Undersøge om du er omfattet af en heltidsulykkesforsikring samt, hvis det er tilfældet, anmelde skaden til dem.
  • Kontakte os hvis du har behov for hjælp i din søgning efter en arbejdsskadeerstatning – eller klikke her for at få gode råd til på bedst mulig måde at komme videre fra denne uheldige situation.

AdvoCare hjælper med det praktiske i din arbejdsskadesag

Uanset om der er tale om en ulykke eller en erhvervssygdom, kan vi hjælpe dig med alle praktiske dele af din arbejdsskadesag fra start til slut. Herunder anmeldelse, overholdelse af frister, udfærdigelse af anker, hjælp i forbindelse med en sag ved jobcentret, og hvis du er sygemeldt m.v.

Hos AdvoCare tilbyder vi ganske gratis og uforpligtende at vurdere din sag. Vi vil vurdere dine chancer og muligheder for at opnå arbejdsskadeerstatning. Herefter er det op til dig at bestemme, om du videre ønsker vores hjælp til din sag.

Vi er dedikerede, ihærdige og arbejder målrettet mod at opnå det bedst mulige resultat for dig, uanset hvor i landet du bor.

Tøv ikke med at kontakte os, vi står klar til at hjælpe dig.

Følg os

Bankoplysninger

Klientkonto i Sparekassen Kronjylland
Reg: 6193 kontonr. 0013946434
CVR num­mer: 25493656

Åbningstider

Mandag – Torsdag 9-16
Fredag 9-14

Kontakt

Løvenørnsgade 17
8700 Horsens
Få rutevejledning

+45 79253000

 

mail@lrp.dk

Copyright © 2021 Advocare Advokater - Web