Uanset om du er kommet til skade i trafikken, faldet eller på anden vis kommet til skade i din fritid, kan vi hjælpe dig. AdvoCare er specialister i erstatningssager med over 20 års erfaring og du er altid velkommen til at ringe til os, for en gratis uforpligtende drøftelse på tlf.nr 88 20 27 27.

Ingen af os planlægger vores liv efter, at vi en dag kan komme til skade, men det sker alligevel for mange af os. Har du ondt efter en ulykke, er det vigtigt, at du ikke begrænser dine muligheder for senere at opnå erstatning. Vi vil hos AdvoCare vil derfor råde dig til, at du:

  • Kontakter egen læge eller skadestue inden 72 timer efter du er kommet til skade.
  • Oplyser læge eller skadestue om alle gener.
  • Holder løbende kontakt med egen læge.
  • Hvis du er faldet grundet manglende vedligehold af fortov, asfaltering, snerydning eller lignende, tager billeder af stedet samt får navn(e) samt adresse(r) på eventuelle vidner.
  • Hvis du har været involveret i en trafikulykke sørger for at få den anden bilists navn, adresse samt bilens registreringsnummer – uanset om det er dig eller den anden bilist, der er skyld i ulykken.
  • Kontakter os, hvis du har behov for hjælp.

Vi ved, at det kan være svært for dig som skadelidt at finde overskuddet til at føre en erstatningssag, når du samtidig har ondt. Dertil kommer, at erstatningssager ofte er komplekse, langvarige sager, og at man som skadelidt ikke har en chance for at vide, hvorvidt man har fået den erstatning, man har krav på. Det har vi til gengæld styr på ved AdvoCare, så lad os hjælpe dig med erstatningssagen, så du i stedet kan koncentrere dig om det vigtige – nemlig at få det bedre samt få din hverdag og dit liv til at fungere igen.

Vi kan hjælpe dig med alle dele af din fritidsskade fra anmeldelse til sagens afslutning. Hos AdvoCare tilbyder vi en ganske gratis og uforpligtende at vurdere din sag. Vi vil vurdere dine chancer og muligheder for at opnå erstatning. Herefter er det op til dig at bestemme, om du ønsker vores hjælp til din sag.

Vi er dedikerede, ihærdige og arbejder målrettet mod at opnå det bedst mulige resultat for dig, uanset hvor i landet du bor.

Tøv ikke med at kontakte os, vi står klar til at hjælpe dig.

Følg os

Bankoplysninger

Klientkonto i Sparekassen Kronjylland
Reg: 6193 kontonr. 0013946434
CVR num­mer: 25493656

Åbningstider

Mandag – Torsdag 9-16
Fredag 9-14

Kontakt

Løvenørnsgade 17
8700 Horsens
Få rutevejledning

+45 79253000

 

mail@lrp.dk

Copyright © 2021 Advocare Advokater - Web