Har du været udsat for en skade?

AdvoCare er specialister i erstatningssager med over 20 års erfaring, og står klar til at hjælpe dig. Du er altid velkommen til at ringe til os, for en gratis uforpligtende drøftelse på tlf.nr 88 20 27 27.

Vi ved, at du efter at være kommet til skade formentlig er chokeret og har ondt. Du ønsker bare at fortsætte dit liv som hidtil og forsøger at klare dig bedst muligt igennem din hverdag. For de fleste går generne efter en skade heldigvis væk igen efter en periode, men sådan er det desværre ikke altid. Det er derfor vigtigt, at du ikke begrænser dine muligheder for senere at få erstatning. Vi har ud fra vores mangeårige erfaring med erstatningssager samlet en række gode råd til dig:

  • Kontakt din egen læge eller skadestue inden 72 timer efter du er kommet til skade.
  • Oplys læge eller skadestue om alle gener.
  • Hold løbende kontakt med din egen læge
  • Det er en god idé at afprøve forskellige behandlingsmuligheder, hvis du har ondt (eksempelvis smertecenter, fysioterapi, kiropraktor, akupunktur, kraniosakralterapi m.v) Det er ikke det samme, der virker for alle.
  • Kontakt os, hvis dit forsikringsselskab ønsker sagen forelagt for en speciallæge. Det er af afgørende betydning for din sag, at den speciallæge, der skal undersøge dig er upartisk og grundig. Med vores mange års erfaring indenfor området ved vi, hvilke læger, der er gode og mindre gode og speciallægeerklæringen vil ofte få stor betydning for dine muligheder for at få erstatning i sagen.
  • Udgifter til behandling, medicin, hjælpemidler samt transport til og fra behandlinger som følge af skaden kan erstattes, så gem kvitteringer og notér kilometerantallet.
  • Kontakt os eller en anden advokat med speciale indenfor erstatningsretten inden du accepterer, at forsikringsselskabet afslutter din sag, så du undgår at blive snydt.

Hos AdvoCare tilbyder vi ganske gratis og uforpligtende at vurdere din sag. Vi vil vurdere dine chancer og muligheder for at opnå erstatning. Herefter er det op til dig at bestemme, om du ønsker vores hjælp til din sag.

Vi er dedikerede, ihærdige og arbejder målrettet mod at opnå det bedst mulige resultat for dig, uanset hvor du bor i landet.

Tøv ikke med at kontakte os, vi står klar til at hjælpe dig.

Følg os

Bankoplysninger

Klientkonto i Sparekassen Kronjylland
Reg: 6193 kontonr. 0013946434
CVR num­mer: 25493656

Åbningstider

Mandag – Torsdag 9-16
Fredag 9-14

Kontakt

Løvenørnsgade 17
8700 Horsens
Få rutevejledning

+45 79253000

 

mail@lrp.dk

Copyright © 2021 Advocare Advokater - Web