Har du fået dårlige lægebehandling?

Hvis man som patient pådrager sig en merskade, kan man få godtgørelse og erstatning ved lov om klage og erstatningsadgang inden for sundhedsvæsenet

Er du kommet til skade som følge af en fejlbehandling indenfor sundhedsvæsenet, kan vi hos Advocare hjælpe dig med at opnå den patientskadeerstatning, som du måtte være berettiget til.

Patientskader er, modsat for eksempel arbejdsskader, ofte meget vanskelige selv at håndtere. Du kan ikke få erstatning for din oprindelige sygdom eller tilskadekomst, men alene for den forværring der er sket ved patientskaden. Det er ofte meget svært at adskille, hvilke gener der er forårsaget af den oprindelige sygdom eller tilskadekomst, og hvilke gener der skyldes fejlen.

Kriterier for patientskadeerstatning

For at være omfattet af loven og du derved har mulighed for at øge om patientskadeerstatning, skal skaden være sket på en af følgende måder:

  1. En erfaren specialist ville have behandlet anderledes end tilfældet var, og skaden derved kunne undgås.
  2. Hvor komplikationerne ikke kunne undgås, men du har været udsat for smerter, der overskrider hvad du som patient må tåle (rimelighedsreglen).
  3. Hvor der er tale om et decideret svigt i det medicinske udstyr.
  4. Hvor et valg af en anden, ligeværdig behandlingsmetode havde ført til et bedre resultat.

Mere end 20 års erfaring guider dig gennem systemet

Hos Advocare har vi mere end 20 års erfaring i at behandle og føre patientskader igennem hele systemet, lige fra anmeldelsen til patienterstatningen til sagens eventuelle afslutning ved domstolene.

Vi er hos Advocare specialister i netop patientskader og i at navigere i det komplicerede patienterstatningssystem, så du kan føle dig tryg hele vejen igennem sagsforløbet.

Vi er dedikerede, ihærdige og arbejder målrettet mod at opnå det bedst mulige resultat for dig.

Hos Advocare har vi stor forståelse for, at det kan være svært at overskue at køre en patientskadesag samtidig med, at man er udfordret af sygdom/tilskadekomst, som ofte påvirker hele familien, de jobmæssige muligheder og ikke mindst økonomien.

Udbetaling af patientskadeerstatning

En erstatning udmåles efter erstatningsansvarsloven. Det kan både være i form af løbende udbetalinger samt arbejdsfortjeneste. Hvis du har haft behandlingsudgifter, kan det tilmed være som krav til dækning af disse. I de yderst tragiske situationer, hvor patienten som følge af behandlingen ender med at dø, har en eventuel ægtefælle og/eller børn krav på forsøgertabserstatning.

Der fratrækkes et lovpligtigt egetbidrag fra erstatningen. Egetbidraget er fastsat i klage- og erstatningsloven og udgør kr. 7.625 for skader forårsaget i 2019, kr. 7.460 for skader forårsaget i 2018 og kr. 7.300 for skader forårsaget i 2017 og tidligere.

AdvoCare tilbyder en uforpligtende samtale

Vi tilbyder derfor en uforpligtende vurdering af din patientskadesag – det er ganske gratis. Du kan derfor helt gratis og uforpligtende kontakte os, hvorefter vi vil sætte os ind i din sag og give dig en uforbeholden vurdering af dine muligheder og chancer for at opnå erstatning som følge af din patientskade.

Det er vores erfaring, at det er særdeles vigtigt og godt kan betale sig at få en specialistadvokat med stor erfaring i at føre patientskadesager tilknyttet sagen så tidligt som muligt. Det bedrer chancerne for at opnå et godt resultat.

Så tøv ikke med at kontakte os – vi står klar til at hjælpe dig!

Følg os

Bankoplysninger

Klientkonto i Sparekassen Kronjylland
Reg: 6193 kontonr. 0013946434
CVR num­mer: 25493656

Åbningstider

Mandag – Torsdag 9-16
Fredag 9-14

Kontakt

Løvenørnsgade 17
8700 Horsens
Få rutevejledning

+45 79253000

 

mail@lrp.dk

Copyright © 2021 Advocare Advokater - Web