Har du fået piskesmæld?

Er du i forbindelse med en ulykke blevet påført et piskesmældstraume, og dette efterlader varige gener, kan der ofte opnås erstatning for varigt mén

Har du fået piskesmæld, kan vi hjælpe dig. AdvoCare er specialister i erstatningssager og har med over 20 års erfaring de bedste forudsætninger for at rådgive dig i din piskesmældserstatning.

Du er altid velkommen til at ringe til os for en gratis uforpligtende drøftelse på tlf.nr 88 20 27 27.

Hvad er et piskesmæld?

Et piskesmæld er en overstrækning og forstuvelse af bløddelene i halshvirvelsøjlen. Det kan ret beset betragtes som en forstuvning af nakken, der for nogle giver langvarige mén og udvikler sig til den såkaldte whiplash-syndrom (vedvarende hovedpine, mindre bevægelighed i nakkeområdet, træthed og hukommelsessvækkelse). Piskesmeld opstår oftest i forbindelse med bilulykker, hvor ens hoved kastes fremover ved en påkørsel.

Et par dage efter selve uheldet tager et piskesmæld form som smerter og stivhed i nakkemuskulaturen og hovedpine. Ofte får man også kvalme og en stikkende/sovende fornemmelse i skulderen eller armen. Du bør herefter søge lægehjælp hurtigst muligt.

Konsekvenser ved et piskesmæld

Udover smerterne skal du samtidig forholde dig til, at din omverden ikke kan se, hvor ondt du har. Et piskesmæld er – i modsætning til eksempelvis en brækket arm – ofte ikke synlig, men kan være meget invaliderende og betyde, at du ikke kan fortsætte dit liv og din hverdag som hidtil.

For at øge dine chancer for at modtage erstatning som konsekvens af dit piskesmæld, vil vi hos AdvoCare råde dig til, at du:

  • Kontakter egen læge eller skadestue inden 72 timer efter du er kommet til skade.
  • Opdaterer dine symptomer i en journal
  • Oplyser din læge om allegener, og hvordan det skete.
  • Holder løbende kontakt med egen læge.
  • Kontakter os, hvis du har behov for hjælp.

AdvoCare hjælper med det praktiske i din erstatningssag

Hos AdvoCare tilbyder vi ganske gratis og uforpligtende at vurdere din sag. Ligesom ved en patientskadeerstatning, vil vi vurdere dine chancer og muligheder for at opnå en piskesmældserstatning. Herefter er det op til dig at bestemme, om du ønsker vores hjælp til din sag.

Vi kan hjælpe dig med alle dele af din sag fra start til slut, og arbejder dedikeret, ihærdigt og målrettet mod at opnå det bedst mulige resultat for dig, uanset hvor du bor i landet.

Tøv ikke med at kontakte os, vi står klar til at hjælpe dig

Hvad kan man selv gøre?

For at undgå en voldsom hævelse og sænke smerterne, bør du anvende en eller anden form for ispose på det udsatte område. Dette i op til 20 minutter af gangen.

Efter et par døgn, hvis du stadig har smerter, kan du med fordel foretage nogle bevægelses- og smidighedsøvelser. Det anbefales generelt ikke, at du bliver alt for stillestående. Nakken har godt af lidt aktivitet, der generer blodtilstrømning til det udsatte område.

Hvis smerterne er for stærke til, at dette er ladsiggørligt, bør du få lægen til at stille en recept med medicin i form af for eksempel Paracetamol.

Følg os

Bankoplysninger

Klientkonto i Sparekassen Kronjylland
Reg: 6193 kontonr. 0013946434
CVR num­mer: 25493656

Åbningstider

Mandag – Torsdag 9-16
Fredag 9-14

Kontakt

Løvenørnsgade 17
8700 Horsens
Få rutevejledning

+45 79253000

 

mail@lrp.dk

Copyright © 2021 Advocare Advokater - Web