Står du i den forfærdelige situation, at du har mistet din ægtefælle eller samlever som følge af en ulykke eller lignende, kan du have krav på erstatning for tab af forsørger.

Derudover kan du være berettiget til et såkaldt overgangsbeløb til dækning af bl.a. begravelsesudgifter.

Efterlader den afdøde sig børn, kan også disse have ret til erstatning.

Vi kan hjælpe dig med at opnå den erstatning, du har krav på, så du ikke selv skal have overskud til det midt i den svære situation.

Du kan nemlig ikke regne med, at du af forsikringsselskabet, Skifteretten eller andre bliver oplyst om dine muligheder for at få erstatning efter din afdøde ægtefælle eller samlever.

Det er derfor meget vigtigt, at du modtager relevant og kompetent rådgivning om dine muligheder for at opnå erstatning.

Hos Advocare har vi mange års erfaring med at føre sager om erstatning for tab af forsøger. Lad derfor en af vore specialistadvokater hjælpe dig trygt igennem sagen.

Hos Advocare har vi også en afdeling for familie- og arveret, der kan være dig behjælpelig med opgørelsen og behandlingen af dødsboet samt øvrige familie- og arveretlige problemer, som dødsfaldet måtte give anledning til.

Hos Advocare tilbyder vi ganske gratis og uforpligtende at vurdere din sag. Vi vil vurdere dine chancer og muligheder for at opnå erstatning. Herefter er det op til dig at bestemme, om du ønsker vores hjælp til din sag.

Tøv ikke med at kontakte os, vi står klar til at hjælpe dig.

Følg os

Bankoplysninger

Klientkonto i Mid­del­fart Spa­re­kas­se:
Reg: 1687 Konto: 3230 5020 63
CVR num­mer: 30527496

Åbningstider

Mandag – Torsdag 9-15
Fredag 9-14.30

Kontakt

Silkeborgvej 41
8000 Aarhus C
Få rutevejledning

+45 88 20 27 27
(Fax) +45 86 12 85 77
info@​advocare.​dk

Copyright © 2020 Advocare Advokater - Web