Er du blevet overfaldet eller på anden vis udsat for vold, kan du være berettiget til erstatning som følge heraf. Det kan være svært at overskue dine muligheder, når du befinder dig i en meget belastende situation, både fysisk og psykisk.

Hos Advocare har vi mange års erfaring i at bistå voldsofre. Vi hjælper dig både i forbindelse med straffesagen mod gerningsmanden, men også med at opgøre og fremsætte erstatningskrav mod de relevante myndigheder.

Under en eventuel retssag mod gerningsmanden kan du få beskikket en bistandsadvokat. Bistandsadvokaten kan hjælpe dig med bl.a. at gøre krav på den erstatning, du er berettiget til. Udgifter til bistandsadvokaten under sagen mod gerningsmanden betales af det offentlige.

Spørgsmål om erstatning til voldsofre behandles oftest af Erstatningsnævnet. Sager ved Erstatningsnævnet er ofte meget komplicerede, fordi der – udover de almindelige regler om forældelse – også gælder nogle særlige forældelsesregler. Det kan derfor være meget svært og komplekst selv at navigere inden for dette specielle erstatningssystem. Cores erfaring viser, at mange fanges i dette system og mister muligheden for at opnå erstatning.

Erstatningsnævnet skal vejlede dig om din sag, men du skal være opmærksom på, at Erstatningsnævnet ikke er din upartiske repræsentant under sagens forløb.

Det er vi hos Advocare.

Lad derfor Advocare’s specialistadvokater hjælpe dig trygt igennem hele sagsforløbet.

Vi kender det specielle erstatningssystem ud og ind, og vi arbejder målrettet og ihærdigt med at opnå det bedst mulige resultat for dig.

I sager om erstatning til voldsofre tilbyder vi ”ingen erstatning, ingen regning”. Det betyder, at det er helt uden risiko for dig at lade os hjælpe dig med din sag.

Opnår du ingen erstatning, får du heller ingen regning fra os. Opnår du erstatning, vil vi modregne et rimeligt salær for vort arbejde heri.

Følg os

Bankoplysninger

Klientkonto i Mid­del­fart Spa­re­kas­se:
Reg: 1687 Konto: 3230 5020 63
CVR num­mer: 30527496

Åbningstider

Mandag – Torsdag 9-15
Fredag 9-14.30

Kontakt

Silkeborgvej 41
8000 Aarhus C
Få rutevejledning

+45 88 20 27 27
(Fax) +45 86 12 85 77
info@​advocare.​dk

Copyright © 2020 Advocare Advokater - Web