Advocare Advokater er et advokatfirma med speciale i erstatningssager, herunder arbejdsskadesager og patientskadesager. Vi er specialister og har i mange år arbejdet med de pågældende emner. Firmaet er etableret 1. maj 1998 og hed oprindeligt Helsinghoff & Partnere. Idégrundlaget har fra begyndelsen været at udvikle et specialfirma med hovedvirke inden for erstatningssager, hvor vi alene repræsenterer de skadelidte og ikke forsikrings- eller pensionsselskaber.

Hos Advocare Advokater har vi fuldt fokus på den enkelte, når vi varetager en sag. Vi lægger vægt på en uformel og ærlig omgangstone både over for hinanden og vores kunder. Vi prioriterer faglighed, sparring og videreuddannelse højt og får derved stort udbytte af vores fælles erfaring.

Advokaterne hos AdvoCare Advokater er beskikket af Justitsministeriet i Danmark, og er som vedtægterne foreskriver det, medlem af Advokatsamfundet.

Det skal oplyses, at advokaterne hos AdvoCare Advokater ApS er omfattet af advokatsamfundets tilsyn og diciplinærsystem og reglerne om god advokatskik, jfr. Rpl § 126.

Der gælder særlige regler for udøvelse af advokathvervet (de advokatetiske regler), som kan findes på Advokatsamfundet.dk.

Svend Aage Helsinghoff

Advokat & Partner

Annette Bendixen

Advokat

Ann-Mari Meincke

Advokatsekretær & sagsbehandler

Malene Giessing Vedel

Advokatsekretær & sagsbehandler

Sv. Aa. Helsinghoff er uddannet jurist fra Aarhus Universitet og partner i AdvoCare Advokater. Sv. Aa. Helsinghoff er medstifter af foreningen for erstatningsretsadvokater og har i ca. 20 år beskæftiget sig med personskadesager/trafikskader. Sv. Aa. Helsinghoff er medlem af FEF og PEOPIL (foreningen for personskadeadvokaterne i Europa).  Sv. Aa. Helsinghoff er endvidere medlem af Højesteretskranken. Han har i en årrække fungeret som rådgiver for Patientforeningen Danmark og har derfor en særlig ekspertise indenfor patientskadesager. Sv. Aa. Helsinghoff samarbejder med sagsbehandlerne Ann-Mari Meincke og Christina Larsen.

Mail: sah@lrp.dk

Advokat Annette Bendixen er udddannet fra Aarhus Universitet og er specialist i erstatningsret. Annette Bendixen rådgiver i særdeleshed whiplashramte og andre trafikskadede. Annette Bendixen samarbejder med sagsbehandler Malene Giessing Vedel.

Mail: anb@lrp.dk

Ann-Mari Meincke har arbejdet med personskaderet siden 1998 og samarbejder med Sv. Aa. Helsinghoff.

Telefon: 88 32 72 23

Mail: amh@lrp.dk

Malene Giessing Vedel har arbejdet med personskaderet siden 2003 og samarbejder med advokat Annette Bendixen.

Telefon: 88 32 72 35

Mail: mve@lrp.dk

Christina Larsen

Advokatsekretær & sagsbehandler

Christina Larsen har arbejdet med personskaderet siden 2003 og samarbejder med advokat Sv. Aa. Helsinghoff

Telefon: 88 32 72 29

Mail: cla@lrp.dk

Følg os

Bankoplysninger

Klientkonto i Sparekassen Kronjylland
Reg: 6193 kontonr. 0013946434
CVR num­mer: 25493656

Åbningstider

Mandag – Torsdag 9-16
Fredag 9-14

Kontakt

Løvenørnsgade 17
8700 Horsens
Få rutevejledning

+45 79253000

 

mail@lrp.dk

Copyright © 2021 Advocare Advokater - Web